Leveringsvoorwaarden

Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid
De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij, leveringen door en betalingen aan Banketbakkerij De Taartenkamer.
Door het accepteren het plaatsen van een bestelling geeft de klant van Banketbakkerij De Taartenkamer te kennen deze voorwaarden te aanvaarden.

Klantgegevens
Indien de klant aan Banketbakkerij De Taartenkamer opgave doet van een adres is Banketbakkerij De Taartenkamer gerechtigd alle bestellingen aan dat adres te verzenden.
De klant dient bij wijziging van persoonlijke gegevens deze aan te passen bij het “persoonlijk account” in de webshop.

Bezorgen
Banketbakkerij De Taartenkamer bezorgt in Amsterdam en randgemeente. Bezorging buiten dit gebied heeft andere bezorg kosten die op aanvraag verstrekt worden. Bij een bezorgbestelling zullen er kosten in rekening worden gebracht..

Bezorgtijd
De gewenste bezorgtijden welke kunnen worden aangegeven in de opmerkingen, zijn indicatief en kunnen dus afwijken van de werkelijke levertijd.
De klant dient ervoor te zorgen dat op het gewenste afleveradres iemand aanwezig is, om de bestelling in ontvangst te nemen.
Overschrijding van enige leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding of het annuleren van de bestelling.

Prijzen:
Prijzen van Banketbakkerij De Taartenkamer zijn vrijblijvend. Banketbakkerij De Taartenkamer is niet aansprakelijkheid voor zet- of drukfouten.

Overdracht van risico en eigendom
Het risico van het geleverde gaat van Banketbakkerij De Taartenkamer over naar de klant, zodra de aflevering heeft plaatsgevonden. De eigendom gaat evenwel pas over indien de klant zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan.

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot 23:00 uur geplaatst worden.( op Zondag geen levering)

De klant dient duidelijk aan te geven de maat van de taarten.( aantal personen).